Onze service

Onze service

De Apotheekservice levert een uitgebreid assortiment aan medische hulpmiddelen en voeding. Deze service biedt u het gemak dat u snel en eenvoudig uw hulpmiddelen en uw voeding kunt bestellen en dat u deze bij uw vertrouwde apotheek af kunt halen of thuis laat bezorgen, afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur, dan wordt uw pakket al de volgende dag bij uw apotheek afgeleverd.

Ontdek hoe u snel en eenvoudig uw hulpmiddelen en voeding kunt bestellen.

 

Productassortiment

Naast medische voeding kunt u bij de Apotheekservice terecht voor  diabetes-, incontinentie-, urologie-, stoma- en wondhulpmiddelen.

In ons productassortiment vindt u een uitgebreid overzicht van de merken en de producten die we leveren. Onze Klantadviseurs informeren u graag over ons assortiment en de producten die het beste bij u passen.

Bekijk het productassortiment

 

Wilt u uw hulpmiddelen en voeding bestellen via de Apotheekservice? Vraag dan bij de apotheek naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Meld uw apotheek aan

Bent u apotheker en heeft u interesse heeft om samen te werken met de Apotheekservice? Vul dan het contactformulier in en nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.